Handig afdekzeiltje en puinzakken

Bestel nu bij uw Klussenbak of product in container bestelling een handig afdekzeiltje of puinzakken mee! 

U kunt uw container goed afdekken met het afdekzeil of kunt op een prettige manier bouwafval in de container gooien met de puinzakken. Naast de producten, zand, menggranulaat, compost, tuinaarde, strooizout en kruiwagen te leen hoopt Meeuwenoord hiermee een extra service aan u als klant te leveren!

U kunt een afdekzeiltje, puinzakken of strooizout ook aan de Schippersvaartweg 85 in Noordwijkerhout kopen. U kunt bij ons pinnen. 

Wij leveren extra's en producten in de uitgebreide regio Duin- en Bollenstreek: Noordwijkerhout, Noordwijk, De Zilk, Lisse, Lisserbroek, Hillegom, Voorhout, Sassenheim, Rijnsburg, Katwijk, Valkenburg, Wassenaar, Oegstgeest, Warmond, Leiden, Nieuw Vennep, Heemstede, Bennebroek, Hoofddorp, Zwaanshoek, Cruquius e.o. Een afvalcontainer daarbuiten is uiteraard ook mogelijk.

Meeuwenoord denkt graag met u mee en biedt u als service het meebestellen van bijvoorbeeld zand bij containers en vice versa.

De tarieven big bags, containers, extra's en producten zijn voor Duin- en Bollenstreek, exclusief precariobelasting, pont en tol kosten.