Goed zicht op de toekomst

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen de Meeuwenoord Groep. Op 1-9-2015 heeft de 3e generatie Meeuwenoord plaats gemaakt voor de 4e generatie in de geschiedenis van het familiebedrijf. Bert Meeuwenoord zal een stap terug doen na 50 jaar toewijding, plezier en trouwe dienst. De Meeuwenoord Groep bestaat inmiddels 110 jaar.


Bert Meeuwenoord is 68 en begon 50 jaar geleden ‘officieel’ te werken in het bedrijf. De huidige generatie is opgevolgd door Bart en Barry Meeuwenoord. Zij voeren de directie. Bart is een vertrouwd gezicht en sinds jaar en dag bedrijfsleider van Meeuwenoord Recycling. Barry is na zijn studie eerst de zakelijke dienstverlening ingegaan en heeft zo extern werkervaring opgedaan. De nieuwe generatie kan niet wachten de dienstverlening voort te zetten en uit te bouwen. Het huidige management blijft voor het overige hetzelfde met Peter Meeuwenoord als operationeel manager en vast aanspreekpunt op de planning en Richard Meeuwenoord als commercieel manager.


Voor de toekomst zal de inzet en kwaliteit die u van de Meeuwenoord Groep gewend bent gewaarborgd blijven. Meeuwenoord Groep zal een bedrijf blijven met sterke wortels in de Bollenstreekse samenleving. De ca. 60 collega’s binnen de Meeuwenoord Groep, die klaar staan om de hoogste service te bieden, zijn allen afkomstig uit de Bollenstreek. Dit blijkt al jaren een goede match te zijn met de klanten van de Meeuwenoord Groep, veelal midden- en kleinbedrijven eveneens gevestigd in de Bollenstreek.


Meeuwenoord Groep leeft dan ook de visie na om te streven naar gezonde groei, het borgen van de continuïteit van het familiebedrijf en het waarborgen van de lokale werkgelegenheid. Kortom, een betrouwbare en duurzame partner in de Duin- en Bollenstreek op het gebied van transport in de breedste zin van het woord, container verhuur en recycling.

Bart en Barry Meeuwenoord