Nieuwe wagen sierteelt transport

nieuwe wagen sierteelt transport Meeuwenoord Vervoer

Antos voor Meeuwenoord Vervoer Noordwijkerhout 

Meeuwenoord Vervoer uit Noordwijkerhout heeft een Mercedes-Benz Antos vrachtauto in gebruik genomen. De vrachtauto is optimaal ingericht voor het geconditioneerd vervoeren van bloemen, planten en bloembollen. Bij de aanschaf is ook speciale aandacht besteed aan de CO2 uitstoot.

De 300pk motor met een kleine cilinderinhoud staat garant voor een laag verbruik en de geautomatiseerde versnellingsbak met ecorol functie zorgt ervoor om het verbruik nog verder terug te dringen. 
De energie zuinige koeling van TRS Transportkoeling is aangedreven door een efficiënt hydrolisch systeem op de truckmotor. De koeling is voorzien van een energie zuinige en stille scrollcompressor. 

De truck is uitgevoerd met een hefbare gestuurde voorloopas die bij lichte belading omhoog blijft. Daardoor kan tot een totaal gewicht van 19 ton op 2 assen gereden worden waardoor de rolweerstand laag blijft, wat resulteert in een lager brandstof verbruik en minder co2 uitstoot. 

In combinatie met de cabine ergonomie en stroomlijn dankzij het spoilerpakket en de Euro 6 motor is het mogelijk om tot een zo zuinig mogelijke rijstijl te komen. De chauffeurs bij Meeuwenoord Vervoer zijn daarbij geschoold voor Het Nieuwe Rijden (HNR) om een zo laag mogelijk brandstofverbruik te realiseren.

Meeuwenoord Vervoer is een allround logistiek dienstverlener uit Noordwijkerhout, onderdeel van Meeuwenoord Groep, en bestaat 110 jaar. 

Het bedrijf is gespecialiseerd in sierteelt transport, speciaal transport en afval container transport. 

Meeuwenoord Groep
“Een Groene keuze, een Goede keuze!”

1.    Digitale facturatie en gebruik van FSC papier
2.    Dicht bij huis, minder kilometers en CO2 uitstoot
3.    NEN-EN-ISO 9001 en VCA (VGM checklist aannemers)
4.    Milieuvriendelijke wagens, o.a. Euro 6 en 5
5.    Total Excellium Diesel, milieuvriendelijk en brandstof besparend
6.    Periodieke controles bandenspanning
7.    Het nieuwe rijden
8.    98,10% van afval wordt weer voor recycling en energie gebruikt
9.    Monitoring afvalverwerking / scheiden aan de bron, bijv. Biomassa

Wij gaan voor Goed zicht op de toekomst! Samen met u.