Zelf afval aanvoeren

U kunt als bedrijf of particulier uw afval zelf aanvoeren.                                   

Afvalsorteerplaats:
Schippervaartweg 85
2211 TK Noordwijkerhout

Meeuwenoord Recycling ontvangt u graag!

Meeuwenoord Recycling is een afvalverwerkingsbedrijf. Wij nemen afvalstromen in en passen de reststromen nuttig toe als basis voor nieuwe grondstoffen of energie. Het afval van vandaag vormt de grondstof voor producten van morgen.

Meeuwenoord Recycling richt zich met name op de inname en verwerking van bedrijfsmatige stromen. Daarnaast heeft Meeuwenoord Recycling lange tijd de gemeentelijke Milieustraat geëxploiteerd. Dit contract is door de gemeente Noordwijkerhout per 1 november jl. opgezegd.

U als inwoner van Noordwijkerhout blijft echter ook in de toekomst welkom bij Meeuwenoord Recycling aan de Schippersvaartweg 85 voor het kosteloos aanbrengen van papier/karton (ook grote stukken), frituurvet, ijzer/metalen en glas. Voor overige stromen vraagt Meeuwenoord Recycling een vergoeding evenals voor stromen die niet bij de gemeentelijke milieustraat zullen worden geaccepteerd (denk bijvoorbeeld aan vertrouwelijk papier, puin, bielzen, bakstenen, snoeihout, tuinvuil en gipsplaten).

Meeuwenoord Recycling is 6 dagen in de week open en de openingstijden zijn ruim:
-    Ma t/m Vr  van 7:00 tot 17:00 uur
-    Za  van 9:00 tot 12:00 uur

Ook voor de particuliere klant heeft Meeuwenoord afzetcontainers van 2 kuub t/m 40 kuub voor grote en kleine klussen. Optioneel kan een kruiwagen in bruikleen worden meegegeven bij de container. Daarnaast verkoopt Meeuwenoord ook los gestorte producten als bijvoorbeeld straatzand, teelaarde en compost. Kijk voor een volledig aanbod op deze site en webshop www.meeuwenoord.nl!

Kortom, ook de particuliere klant bedient Meeuwenoord Recycling graag en naar tevredenheid. Met one-stop shopping, ruime openingstijden en dagelijkse mogelijkheid voor aanbrengen staan wij graag voor u klaar en zullen wij de service bieden die u van ons gewend bent!