Geconditioneerd & Sierteelt Vervoer

Aan zowel nationaal als internationaal geconditioneerd transport worden hoge eisen gesteld. De conditie moet optimaal zijn zodat de hoogste kwaliteit wordt gelost. Lucht geveerde wagens met koeling en verwarming zorgen voor een nauwkeurig geconditioneerde zending.

U ervaart bij ons een moderne gekoelde wagens, verwarmde wagens, efficiënte en betrouwbare logistieke dienstverlening met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Bij Meeuwenoord Vervoer is er traditioneel veel aandacht voor sierteelt en groenvervoer. We zorgen dat de kwekers voorzien worden van lege veilingkarren en rijden de volle karren naar de veilingen van Rijnsburg, Naaldwijk, Bleiswijk en Aalsmeer.

Meeuwenoord Vervoer organiseert ook collectief transport waarbij we het kleine aanbod van verschillende kwekers combineren tot een gezamenlijke lading. Er is een landelijke dekking naar alle veilingen en overige adressen via ons netwerk van aangesloten vervoerders van www.sierteelttransport.nl.

Meeuwenoord Vervoer is specialist en regelt voor veel kwekers in Duin- en Bollenstreek het collectief transport naar de veilingen, wij zijn hier dan ook helemaal in thuis. Uiteraard kunt u ons altijd om advies vragen.