Containers & Recycling

Tuin opknappen, huis opruimen of klussen?
Wij vragen u op dit moment containers graag met IDeal te betalen via onze website.
Pinnen en contant betalen willen wij voor u en onze medewerkers vermijden.
In verband met de capaciteit willen wij u vragen tijdig uw container te bestellen.

De foto met big bag, container, afvalstroom of product moet aangeklikt/geselecteerd worden om verder te gaan met de bestelling. Wij rijden geen containers in het weekend en op feestdagen. Graag zien we uw bestelling tegemoet. Bij voorbaat dank. 

Het grootste assortiment van maten containers.

Meeuwenoord Recycling biedt voor elke klus een container, big bag of handig product, van 1 tot 40 kubieke meter! Meeuwenoord Vervoer zorgt voor het vervoer ervan en we legen op afroep of contract. Snel en efficiënt. Meeuwenoord Recycling verhuurt zowel aan bouwbedrijven, agrarische bedrijven, overige bedrijven en aan particulieren in de Duin- en Bollenstreek.

De verwerking van het afval wordt verzorgd door Meeuwenoord Recycling. Bij Meeuwenoord Recycling kunt u ook grote open volume containers, magazijncontainers, hijscontainers en verschillende perscontainers bestellen. Voor prijzen en voorwaarden kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0252 - 342 090 of mailen naar info@meeuwenoord.nl

Vergunning / Precario

Of u een vergunning nodig heeft om een afvalcontainer te plaatsen hangt af van de gemeente. Specifieke informatie hierover kunt u bij de gemeente waar u de afvalcontainer wil laten plaatsen opvragen.

Voor advies en onze ervaringen kunt u natuurlijk altijd even telefonisch contact met ons opnemen. Wij willen u er wel op wijzen dat u als huurder te allen tijde zelf verantwoordelijk bent voor het aanvragen en verzorgen van een eventuele vergunning, wij geven alleen advies. Wij gaan ervan uit dat u de benodigde vergunningen zelf heeft verzorgd. Eventuele precariokosten en/of boetes die aan ons worden gestuurd zullen wij bij u in rekening brengen.